Fem gode grunner til å velge en smart panelovn med wifi tilkobling

Er du en av de som ennå ikke har gått over til smarte panelovner? Etter å ha lest disse fem grunnene til å velge en smartovn er vi sikker på at du tar steget.

1. Reduserer strømforbruket 

Oppvarming utgjør over 60% av en husholdnings strømforbruk. Men gjett hva? Du kan faktisk redusere hele 32% av strømforbruket tilknyttet oppvarming ved å velge en smart ovn. Alle smarte ovner fra Mill styres gjennom Mill-appen. Ved hjelp av appen kan du velge mellom å benytte deg av de forhåndsinnstilte programmene eller sette opp dine egne programmer for hvert rom eller hus/hytte. Om du skulle trenge å overstyre programmet er det fullt mulig. Ved å automatisk senke temperaturen når du er på jobb, sover eller drar bort en helg, er det mye penger å spare på strømutgifter. I tillegg trenger du ikke bekymre deg for å komme hjem til et kaldt hjem ettersom ovnene vil varme opp rommet til ønsket tidspunkt i appen. 

2. Styr ovnene fra hvor som helst - når som helst

man-in-norwegian-nature-with-smartphone

Du trenger ikke være hjemme for å skru på varmen. Med en smartovn koblet til wifi og Mill-appen på smarttelefonen, har du alt du trenger. I tillegg kan du installere smarte ovner på hytta, og så lenge du har en internett tilgang kan du komme opp til en deilig forhåndsvarmet hytte. En bonus er at du kan styre varmen og temperaturen mens hytta står tom.

Glemte du kanskje å skru av ovnen hjemme eller senke temperaturen når du reiste vekk? Ikke noe problem med smarte ovner! Du kan enkelt skru av ovnene i appen, eller aktivere feriemodus som er et forhåndsinnstilt program i Mill-appen. 

3. Barnesikre ovner

Smartovnene, og faktisk alle modellene til Mill, er barnesikret i varierende grad. Smartovnene er de aller sikreste med sin nyeste funksjon “barnesikring” som kan aktiveres i appen. Da kan barnet verken skru av eller på ovnen, eller endre temperatur. I tillegg holder panelovnene lav overflatetemperatur og er veldig godt egnet til barnerom. Alle Mill ovner, inkludert flyttbare ovner, kommer med overopphetingsvern og veltesikring.

4. Styr varmen med din egen smart home løsning

Smarthus-integrasjoner er noe stadig flere etterspør for i det ultimate smarthuset skal gjerne alle enheter styres fra en og samme app eller hub. Nå er det mulig å styre Mill generasjon 3 ovnene via lokal REST API som kjører på selve enheten i tillegg til online REST API. Lag dine egne løsninger og styr dine Mill-ovner akkurat slik du ønsker. I tillegg til åpent API har Mill-appen også en integrasjon med Tibber. Som Tibber-kunde får du tilgang til en app som gir deg full oversikt over strømforbruket i hjemmet, samt analyser funksjoner som kan hjelpe deg med å redusere både forbruk og strømregningen. Du kan bruke Tibber-appen til å kontrollere Mill-enhetene dine på samme måte som i Mill-appen. I Mill jobber vi kontinuerlig for å utvide tilbudet av integrasjoner, og vi kan røpe at det vil komme stadig flere muligheter.

5. Mindre temperatursvingninger enn tradisjonelle ovner

Smarte panelovner fra Mill er utstyrt med Mill PID Wattage Tech som gir en jevnere temperatur og redusert strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle ovner. Når ønsket temperatur er nådd, vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået, i motsetning til tradisjonelle ovner som skrur seg av, for så å skru seg på igjen når romtemperaturen synker. Med denne «dimme-effekten» trekker ovnen kun energien den trenger, istedet for at den står på maks effekt hele tiden mens den er på.  Dette betyr en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger, som gir et mer behagelig inneklima, samt redusert strømforbruk. 

Mye har skjedd med varmeovner de siste årene. Vi tør påstå at Mill ovner er de vakreste utenpå og de smarteste inni. Beviset er de mange designprisene ovnene har vunnet, topp score av Mill-appen i både App- og Google Play store, samt flere anbefalinger og toppkåringer i tester. Når du velger en smart panelovn eller gulvovn fra Mill glir den sømløst inn i hjemmet ditt, samtidig som den sørger for at du får den mest behagelige temperaturen, som justerer seg etter dine behov og rutiner.

Om du ønsker mer informasjon rundt våre smarte ovner anbefaler vi denne artikkelen som går enda mer i detalj om de revolusjonerende nye funksjonene på Generasjon 3.

Husk at ikke alle tilbyr de samme funksjonene som oss, så punktene over gjelder for kun smarte panelovner og gulvstående ovner fra Mill.

Her er et utvalg av smarte panelovner og gulvovner: