Vi har dessverre problemer med vår app for tiden. Vi arbeider med å løse saken!

Mill er et norsk selskap som designer vakre varme- og inneklimaprodukter som komplementerer det moderne hjem.

Vår historie

«Hvorfor kan ikke varmeovner være like fine som alt annet vi omgir oss med i hjemmet», tenker Philip Bryn-Haugland.

Bærekraft

Norge er natur. Norge er vær. Det er høye fjell og dype daler, og vinteren er like kald og mørk, som sommeren er lys og varm. Vi er avhengige av naturen.

Forhandlere

Her finner du en liste over våre forhandlere.

Kontakt

Mill International AS

Hovedkontor
Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORGE

Eksport
Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORGE

Henvendelser
47 22 13 32 00
post@millnorway.com

App brukerstøtte
appsupport@millnorway.com

Utmerkelser

«Nesten like smart som meg.» Mill Generation 3 WiFi gulvovn fikk strålende omtale og terningkast 5 fra forbrukernettstedet dinside.no. I begrunnelsen ble det trukket frem at ovnen varmer fort, er stillegående, trygg å forlate uten tilsyn og har et lekkert design.

Les hele saken her

Mill Sense Air ble tildelt den prestisjetunge internasjonale designprisen IF Design i 2021. Denne smarte innendørs luftkvalitetsmonitoren vant over juryen, bestående av 98 uavhengige eksperter fra hele verden, med sine smarte funksjoner og minimalistiske design. Konkurransen var intens: nesten 10 000 bidrag ble sendt inn fra 52 land i håp om å motta kvalitetsstemplet.

Mill Sense Air ble tildelt den prestisjetunge internasjonale designprisen Red Dot i 2021. Designet er nett og elegant, og du kan lett gjenkjenne de samme avrundede hjørnene og det minimalistiske uttrykket som du finner i de velkjente Mill-ovnene. Mill Sense Air er liten i størrelse og kan plasseres frittstående på en flat overflate, eller henges på veggen med den medfølgende veggbraketten. Uansett hvordan du velger å plassere den, vil det passe naturlig inn i ethvert moderne hjem.

Det er en glede å meddele at den flyttbare terrassevarmeren CB2000FLOOR mottok «best in test» av det ledende tekniske magasinet tek.no. Vi gleder oss til å lansere denne fantastiske ovnen våren 2021. I mellomtiden holder vi varmen oppe med den veggmonterte modell CB2000PLUSS, som også fikk en varm anbefaling.

Sjekk ut hele testen her.

Mill Convection WiFi mottok den prestisjetunge internasjonale designprisen «Red Dot» i 2019.

«Red Dot» er prisen for høy designkvalitet. Den internasjonale juryen tildeler bare dette ettertraktede kvalitetsstemplet til produkter som har enestående design. Head Designer og medeier i Mill International, Philip Bryn-Haugland, er mannen bak det unike og innovative designet som har resultert i denne hederlige anerkjennelsen.

«I mer enn 60 år har Red Dot Award – en av verdens største designkonkurranser – gitt en plattform for designere og bedrifter å få tilgang til god design. Juryens erfaring og kompetanse i evalueringsprosessen er uten sidestykke. Tro til mottoet «På jakt etter god design og innovasjon» har de testet hver enkelt av de mer enn 5 500 produktene som er sendt inn og har kommet til en felles beslutning om hvilke produkter som skal utmerkes ». -Red Dot-teamet

Mill PTC fan heater was awarded the best fan heater in the UK by UK newspaper Evening Standard three years in a row; 2019, 2020 and 2021. Click on the photo to see the full article.

Mill WiFi Socket ble kåret til den beste WiFi-pluggen i markedet av det ledende tekmagasinet tek.no i februar 2018.

Mill Oil Premium WiFi ble tildelt Best Buy av alle flyttbare ovner av den Britiske anerkjente avisen The Independent i 2018 og 2019. Les hele artikkelen her.

Mill Oil Premium WiFi ble tildelt Best Value av de seks beste smarte varmeovnene i markedet av det amerikanske magasinet 3D INSIDER i 2018. Les hele artikkelen her.

Den ledende koreanske avisen Korea Daily kåret Mill blant de 10 beste nye produktene i Korea i 2016.

Britisk avis The Mirror lister opp Mill Oil Premium som en av de beste varmeovnene under cold snap i Storbritannia februar 2018. Les hele artikkelen her.