Mill Generasjon 3 WiFi panelovner med ny strømbesparende teknologi

Mill WiFi generasjon 3 panelovner kommer med revolusjonerende teknologi som gjør det enda enklere å oppnå optimal hverdagskomfort og strømsparing. Med markedets mest populære og brukervennlige varmestyringsapp har du full kontroll på temperatur og strømforbruk på din smarttelefon.

Jevnere temperatur og redusert strømforbruk med          Mill PID Wattage Tech

Mill WiFi panelovner er utstyrt med Mill PID Wattage Tech som gir en jevnere temperatur og redusert strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle ovner. Når ønsket temperatur er nådd, vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået, i motsetning til tradisjonelle ovner som skrur seg av, for så å skru seg på igjen når romtemperaturen synker. Med denne «dimme-effekten» trekker ovnen kun energien den trenger, istedet for at den står på maks effekt hele tiden mens den er på.  Dette betyr en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger, som gir et mer behagelig inneklima, samt redusert strømforbruk. 

Ønsket temperatur til riktig tid med Adaptiv oppvarming

Samtlige smarte ovner fra Mill kommer nå med maskinlæring som gjør at ovnen tilpasser seg dine omgivelser og vet nøyaktig når den skal starte å varme for å oppnå temperaturen du ønsker til tidspunktet du har lagt inn i appen. 

«Adaptiv oppvarming gjør at du ikke lenger trenger å gjette deg frem til når ovnen skal starte å varme om du ønsker 23 grader i boligen når du kommer hjem fra jobb kl 16. Du trenger kun legge inn ønsket temperatur til ønsket tid i Mill-appen, så tar ovnen seg av resten. »

sier Bashir Naimy, IoT ansvarlig.  

Enkel oppkobling og brukervennlig app-styring

Mill WiFi varmeovner kobles enkelt til WiFi via Bluetooth. Slik har vi gjort det enkelt for deg å koble ovnene til WiFi og Mill-appen, uavhengig av hvilken ruter du har. Alle smarte ovner fra Mill styres gjennom Mill-appen. Ved å bruke ukesprogrammet i appen vil temperaturen justeres automatisk til dine daglige rutiner. Slik du slipper å kaste bort penger på strøm mens du sover eller er borte. I tillegg trenger du ikke bekymre deg for å komme hjem til et kaldt hjem, ettersom ovnene vil varme opp hjemmet til ønsket tidspunkt i appen. Mill-appen er Norges mest populære og brukervennlige varmestyringsapp ifølge kunderangering i Google Play og App Store.

Reduserer strømforbruket med 32%

Med smarte varmeovner kan man i gjennomsnitt redusere strømforbruket for oppvarming med hele 32%. Oppvarming utgjør over 60% av en husholdnings strømforbruk, så det er dermed mye å spare ved at temperaturen automatisk senkes mens du er på jobb eller når du sover*. Med Mill PID Wattage Tech, adaptiv oppvarming og enkel app-styring har du alle forutsetninger for å optimalisere komforten i hjemmet, samtidig som du holder strømforbruket nede.

«Enklere blir det ikke å oppnå behagelig temperatur til enhver tid, og samtidig redusere strømforbruket.»

sier Naimy

Skandinavisk design

Panelovnene kommer i to velkjente design: Mill Invisible som med sitt prisvinnende design (RedDot vinner 2022) flyter i ett med veggen. Og Mill Glass som med sitt eksklusive og elegante design komplementerer ethvert moderne hjem.

Panelovnene kommer nå også i en lekker sort farge som passer utmerket i hjem og hytter med en mørkere fargepalett.

Flere funksjoner i Mill Generasjon 3 WiFi panelovner

For sikker bruk.

Ingen klikkelyd når temperaturen går opp og ned.

Slår av ovnen automatisk når et vindu åpnes.

Sikrer deg full kontroll over strømforbruket i utleieboligen.

Touch screen på kontrollpanelet til ovnen.

Kontroller varmeovenene med din egen smarthome-løsning.

Mulighet for å la luftkvalitetssensoren Mill Sense overstyre ovnens temperaturføler – noe som gir mer presis temperaturkontrol.

Kilder:
*Proceedings of the 8th International Conference on Embedded Networked Sensor Systems, SenSys 2010, Zurich, Switzerland, November 3-5, 2010
**Sintef Energiforskning AS