Vi har dessverre problemer med vår app for tiden. Vi arbeider med å løse saken!

Nyhet! Generasjon 3 WiFi panelovner med superenkel oppkobling og app-styring.

Nyheten Mill WiFi generasjon 3 panelovner kommer med en helt ny og revolusjonerende teknologi som gjør det enda enklere å oppnå optimal hverdagskomfort og strømsparing. Med superenkel oppkobling til WiFi har du full kontroll over alle dine Mill enheter på din smarttelefon. Les om Gen3 her.

Revolusjonerende teknologi med PID-kontroll og prediktiv oppvarming

Dette er de første og eneste panelovnene med PID-kontroll (proporsjonal – integrert – derivat) varmeteknologi, som gir den mest stabile temperaturen i rommet. Når ønsket temperatur er nådd, vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået.

«Mill WiFi panelovner gir dermed en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger enn tradisjonelle ovner»

Bashir Naimy – IOT Manager, Mill

Panelovnene er også utstyrt med en ny funksjon kalt «prediktiv oppvarming» som betyr at ovnen vet nøyaktig når den skal begynne å varme opp boligen, slik at du kommer hjem til ønsket temperatur på det tidspunktet du har lagt inn i appen. Varmeovnen analyserer rommet og lærer seg hvor raskt/sakte rommet går opp og ned i temperatur over tid. Dette betyr at du ikke lenger trenger å gjette deg frem til når du skal legge inn at ovnen skal starte å varme om du for eksempel ønsker 23 grader i boligen når du kommer hjem fra jobb kl 16. Du trenger kun legge inn ønsket temperatur til ønsket tid i Mill-appen, så tar ovnen seg av resten. 

Enkel oppkobling til WiFi og strømsparing

I tillegg til disse unike funksjonene har oppgradering av både maskinvare og programvare gjort det mulig å forbedre oppkoblingsprosessen, slik at det er enkelt for alle å koble ovnene til WiFi, uavhengig av hvilken ruter man har.

Med smarte varmeovner kan man faktisk i gjennomsnitt redusere strømforbruket for oppvarming med hele 32%*. Oppvarming utgjør over 60% av en husholdnings strømforbruk, så det er dermed mye å spare ved at temperaturen automatisk stilles ned mens du er borte eller når du sover**.

«Enklere blir det ikke å oppnå riktig temperatur til enhver tid, og samtidig redusere strømforbruket.»

sier Naimy

Skandinavisk design

Panelovnene kommer i to velkjente design: Mill Invisible som med sin unike avrundede form flyter i ett med veggen, nesten usynlig. Og Mill Glass som med sitt eksklusive og elegant design komplementerer ethvert moderne hjem. Nytt denne høsten er også Mill Invisible panelovn i en lekker dempet sort farge som passer utmerket i hjem og hytter med en mørkere fargepalett.

Ytterligere funksjoner som lanseres i Mill Generasjon 3 WiFi panelovner

For sikker bruk.

Ingen klikkelyd når temperaturen går opp og ned.

Slår av ovnen automatisk når et vindu åpnes.

Sikrer deg full kontroll over strømforbruket i utleieboligen.

Touch screen på kontrollpanelet til ovnen.

Kontroller varmeovenene med din egen smarthome-løsning.

Mulighet for å la luftkvalitetssensoren Mill Sense overstyre ovnens temperaturføler – noe som gir mer presis temperaturkontrol

Kilder:
*Proceedings of the 8th International Conference on Embedded Networked Sensor Systems, SenSys 2010, Zurich, Switzerland, November 3-5, 2010
**Sintef Energiforskning AS