Mill Generasjon 3 WiFi panelovner med unik PID teknologi og enkel oppkobling.

Mill WiFi generasjon 3 panelovner kommer med en helt ny og revolusjonerende teknologi som gjør det enda enklere å oppnå optimal hverdagskomfort og strømsparing. Med markedets enkleste oppkobling til WiFi har du full kontroll over alle dine Mill enheter på din smarttelefon.

Med unik PID-teknologi som gir jevnere temperatur og redusert strømforbruk

Det fungerer slik at ovnen reduserer effektnivået når ønsket temperatur er oppnådd, i stedet for å slå seg av. Dette gir en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger enn tradisjonelle varmeovner, som igjen gjør at du reduserer stømforbruket.

Forutsigbar oppvarming

Smarte ovner fra Mill har forutsigbar oppvarming som betyr at ovnen vet nøyaktig når den skal begynne å varme opp boligen, slik at du kommer hjem til ønsket temperatur på det tidspunktet du har lagt inn i appen. Varmeovnen analyserer rommet og lærer seg hvor raskt rommet går opp og ned i temperatur over tid. Denne funksjonen bidrar også til å unngå unødvendig strømforbruk. 

«Forutsigbar oppvarming gjør at du ikke lenger trenger å gjette deg frem til når ovnen skal starte å varme om du ønsker 23 grader i boligen når du kommer hjem fra jobb kl 16. Du trenger kun legge inn ønsket temperatur til ønsket tid i Mill-appen, så tar ovnen seg av resten. »

sier Bashir Naimy, IoT ansvarlig.  

Enkel oppkobling til WiFi

Mill Generasjon 3 WiFi varmeovner kommer med enkel oppkobling til WiFi via bluetooth. Slik har vi gjort det enkelt for deg å koble ovnene til WiFi, uavhengig av hvilken ruter du har.  Oppkoblingen skjer gjennom Mill-appen, som er norges mest populære og  brukervennlige varmestyrings-app ifølge kunderangering i Google Play og App store. 

Strømsparing

Med smarte varmeovner kan man i gjennomsnitt redusere strømforbruket for oppvarming med hele 30%. Oppvarming utgjør over 60% av en husholdnings strømforbruk, så det er dermed mye å spare ved at temperaturen automatisk senkes mens du er på jobb eller når du sover*. Med PID teknologi, forutsigbar oppvarming og enkel app-styring har du alle forutsetninger for å opptimalisere komforten i hjemmet, samtidig som du holder strømforbruket nede.

«Enklere blir det ikke å oppnå riktig temperatur til enhver tid, og samtidig redusere strømforbruket.»

sier Naimy

Skandinavisk design

Panelovnene kommer i to velkjente design: Mill Invisible som med sitt prisvinnende design (RedDot vinner 2022) flyter i ett med veggen. Og Mill Glass som med sitt eksklusive og elegante design komplementerer ethvert moderne hjem.

Nytt denne høsten er også Mill Invisible og Glass WiFi panelovner i en lekker sort farge som passer utmerket i hjem og hytter med en mørkere fargepalett.

Flere funksjoner i Mill Generasjon 3 WiFi panelovner

For sikker bruk.

Ingen klikkelyd når temperaturen går opp og ned.

Slår av ovnen automatisk når et vindu åpnes.

Sikrer deg full kontroll over strømforbruket i utleieboligen.

Touch screen på kontrollpanelet til ovnen.

Kontroller varmeovenene med din egen smarthome-løsning.

Mulighet for å la luftkvalitetssensoren Mill Sense overstyre ovnens temperaturføler – noe som gir mer presis temperaturkontrol.

Kilder:
*Proceedings of the 8th International Conference on Embedded Networked Sensor Systems, SenSys 2010, Zurich, Switzerland, November 3-5, 2010
**Sintef Energiforskning AS