Ledende teknologi

Mill ovner er utstyrt med ledende teknologi og unike funksjoner.

Mill PID Wattage Tech™

Dette er en unik teknologi som gir jevnere temperatur og redusert strømforbruk. Med PID-teknologi vil ovnen redusere effektnivået når ønsker temperatur er nådd, i stedet for å slå seg av slik ovner tradisjonelt gjør. Dette fører til en mer stabil oppvarming med mindre svingninger i temperaturen og et redusert strømforbruk.

Illustrasjonen viser hvordan temperaturen holder seg jevnere med hjelp av PID-teknologi.
Varmeovnen starter å varme akkurat når den trenger for at du kommer hjem til ønsket temperatur til ønsket tid.

Mill Predictive Heating™

Adaptiv varmestyring er maskinlæring som gir presis temperatur kontroll og optimal komfort. Ovnen tilpasser seg dine omgivelser og vet når den skal starte å varme for å nå ønsket temperatur til riktig tid.

Mill Heat Boost Technology™

Mill Gentle Air oljefylte radiatorer er skånsome varmekilde som verken brenner støv eller tørker ut luften. Med den unike lukkede formen på ovnene spres varmen raskere rundt i rommet sammenlignet med tradisjonelle oljefylte radiatorer. Dette gjør at ovnene varmer opp et rom 29% raskere ettersom den lukkede formen tvinger den varme luften til å stige raskere og fordeler varmen mer effektivt. Vi kaller det Mill Heat Boost teknologi.

Mill Heat Boost teknologi gjør at Mill oljefylte radiatorer varmer opp et rom 29% mer effektivt en tradisjonelle oljefyle radiatorer.

Mill App

Med Mill-appen kan du enkelt styre varmeovner og luftrensere fra smartelefonen din. I appen kan du programmere temperaturen til å automatisk tilpasse seg dine daglige rutiner, noe som sikrer daglig komfort og sparer både lommeboken og miljøet for unødvendige utgifter og strømforbruk. I tillegg til smart varme- og luftstyring, kan man også monitorere strømforbruk, temperatur og luftkvalitet.

Les mer om appen her.