Ledende teknologi

Mill ovner er utstyrt med ledende teknologi og unike funksjoner.

PID-teknologi

Dette er en unik teknologi som gir jevnere temperatur og redusert strømforbruk. Med PID-teknologi vil ovnen redusere effektnivået når ønsker temperatur er nådd, i stedet for å slå seg av slik ovner tradisjonelt gjør. Dette fører til en mer stabil oppvarming med mindre svingninger i temperaturen og et redusert strømforbruk.

Illustrasjonen viser hvordan temperaturen holder seg jevnere med hjelp av PID-teknologi.
Varmeovnen starter å varme akkurat når den trenger for at du kommer hjem til ønsket temperatur til ønsket tid.

Adaptiv varmestyring

Adaptiv varmestyring er maskinlæring som gir presis temperatur kontroll og optimal komfort. Ovnen tilpasser seg dine omgivelser og vet når den skal starte å varme for å nå ønsket temperatur til riktig tid.

Mill Heat Boost Technology

Mill Gentle Air oljefylte radiatorer er skånsome varmekilde som verken brenner støv eller tørker ut luften. Med den unike lukkede formen på ovnene spres varmen raskere rundt i rommet sammenlignet med tradisjonelle oljefylte radiatorer. Dette gjør at ovnene varmer opp et rom 29% raskere ettersom den lukkede formen tvinger den varme luften til å stige raskere og fordeler varmen mer effektivt. Vi kaller det Mill Heat Boost teknologi.

Mill Heat Boost teknologi gjør at Mill oljefylte radiatorer varmer opp et rom 29% mer effektivt en tradisjonelle oljefyle radiatorer.

Mill App

Med Mill-appen kan du enkelt styre varmeovner og luftrensere fra smartelefonen din. I appen kan du programmere temperaturen til å automatisk tilpasse seg dine daglige rutiner, noe som sikrer daglig komfort og sparer både lommeboken og miljøet for unødvendige utgifter og strømforbruk. I tillegg til smart varme- og luftstyring, kan man også monitorere strømforbruk, temperatur og luftkvalitet.

Les mer om appen her.