Terrassevarmerguide – finn den perfekte terrassevarmeren for ditt uteområde.

Her er en guide som hjelper deg med å velge terrassevarmeren som passer best for dine behov. Mill tilbyr høykvalitets terrassevarmere i minimalistisk og moderne design.

Infrarød terrassevarmer fra Mill – Effektiv utendørs varmekilde

Mill terrassevarmere består hovedsakelig av utendørs varmeovner med en infrarød varmeteknologi. Dette er den mest effektive varmeteknologien for utendørs bruk. Grunnen til dette er at infrarød varme varmer kun det den treffer, akkurat som solen. Det betyr at terrassevarmeren ikke trenger å varme luften rundt først for så å varme deg og dere. Vi kan sammenligne oppvarmingseffekten med en tidlig vårdag når solen titter frem bak skyene. En vil plutselig føle varmen fra solen, men lufttemperaturen vil forbli den samme.

Komfortabelt og dempet lys

Tradisjonelle terrassevarmere avgir ofte et ganske sterkt rødglødende lys som kan oppleves sjenerende. Mill infrarøde terrassevarmere er utstyrt med en ULG-teknologi (Ultra Low Glare) som reduserer rødt lys med opptil 99%. På denne måten kan du nyte varmen i et behagelig og dempet lys*.

Styres med fjernkontroll eller app

Mill terrassevarmere kommer med fjernkontroll for enkel og praktisk betjening**. Toppmodellen CB2000BT-ULG kan også styres med Mill Outdoor Heating-appen via Bluetooth.

Mill CB2000FLOOR er kåret til best in test av tek.no

Flyttbar eller veggmontert terrassevarmer

Mill infrarøde terrassevarmere tilbys i flere forskjellige veggmonterte modeller i fargene svart og aluminium. Velg den fargen som passer best til husveggen din. Om du ønsker en mer fleksibel løsning, anbefaler vi den flyttbare modellen CB2000FLOOR , som ble tildelt «best i test» av tek.no. De veggmonterte modellene kan også brukes sammen med terrassevarmestativet CB-Stand for en flyttbar løsning.

Mill CB2000PLUSS and CB2000PLUSS-ALU was awarded “Very good” by tek.no

Mill CB2000PLUSS and CB2000PLUSS-ALU ble tildelt “Meget Bra” av tek.no

Unik design – Pendant terrassevarmer fra Mill

I tillegg til infrarød terrassevarmere tilbyr vi en takhengt karbon terrassevarmer i et helt unikt design. Denne terrassevarmeren er formet som en stilfull lampe som passer ypperlig hengende over et spisebord eller en sofagruppe. Mill Pendant terrassevarmer hever uttrykket til enhver uteplass med sitt vakre design. Karbon varmeelement er også en effektiv varmekilde som avgir et behagelig og dempet lys, slik at du kan nyte sommerkvelden i en lun og koselig atmosfære.

* Gjelder ikke Mill Terrassevarmer 2000W ULG+ Basic. ** Gjelder alle modeller bortsett fra CB2000GT.