Så lite koster det å varme opp uteplassen

En terrassevarmer kan være en smart investering for de som ønsker å utnytte uteplassen sin selv på kjølige kvelder. Nye terrassevarmere er utstyrt med infrarød varmeteknologi og Ultra Low Glare Plus-teknologi, som gjør at du enkelt kan varme opp uteplassen din og nyte kveldene ute.

Infrarød varme gjør det mulig for terrassevarmere å varme opp kun det den treffer. Teknologien gjør at varmen ikke trenger et medium for å varme opp en gjenstand eller en person, og dermed kan en person varmes opp uten at luften først må varmes opp. Dette gjør infrarød varme til en effektiv utendørs varmekilde.

Ultra Low Glare Plus-teknologi reduserer lyset fra varmelampen med 99%, og utgjør kun en reduksjon i varmeeffekten på 5%. Dette gjør at lampen avgir et behagelig lys som vil gjøre venner og familie misunnelige!

Nå vet du at det er godt og behagelig med en terrassevarmer, men hva koster det egentlig å bruke en varmelampe? Veldig mange tror at en terrassevarmer er en kostbar luksusvare, men med våre nye og effektive modeller viser det seg at det ikke trenger å være dyrt i det hele tatt.

Basert på 2022-prisene med 90% strømstøtte, vil en 2000 watt terrassevarmer ved maksimal ytelse koste 3,5 kroner i timen i gjennomsnitt fra april til september. Hvis du dropper august og september, vil prisen reduseres til 2,1 kroner i timen. Og hvis du kun bruker den i juni og juli, vil prisen være så lite som 2 kroner i timen. Dette gjør at en terrassevarmer er en rimelig og økonomisk måte å varme opp uteplassen på.

Hvis du ønsker å nyte uteplassen din på kjølige kvelder, kan en terrassevarmer være en god investering. Med infrarød varmeteknologi og Ultra Low Glare Plus-teknologi, vil du få en effektiv og behagelig varmekilde som ikke koster mye å bruke.

Du kan lese mer og se hele vårt utvalg av terrassevarmere her.