Reduser strømforbruket ditt med smarte WiFi ovner fra Mill

Med Mill WiFi varmeovner kan du enkelt redusere strømforbruket for oppvarming med opp til 32%.

Strømsparing med smarte varmeovner

Visste du at oppvarming utgjør over 60% av husholdningens strømforbruk?

Med smarte panelovner og gulvstående ovner fra Mill kan du enkelt tilpasse temperaturen til dine daglige rutiner. På denne måten slipper du å kaste bort penger på strøm mens du er borte eller sover. Denne smarte varmestyringen gagner miljøet når det gjelder redusert strømforbruk, og den gagner deg ved å senke strømregningen din. Du kan faktisk redusere strømforbruket ditt med 32% ved å bytte til smarte ovner.  Ovnene har integrert WiFi og nå tilbyr vi enklere oppkobling enn noen gang, gjennom Bluetooth.

Enkel styring fra mobilen

I Mill mener vi at du ikke trenger å gå på kompromiss med komfort når du gjør smarte valg. Sett opp et ukentlig program i Mill-appen der temperaturen automatisk justeres til dine tilpassede innstillinger for modusene komfort, sov, borte og av. Hvis du skal hjem tidligere enn vanlig en dag, kan du enkelt overstyre det angitte programmet for å sikre at du kommer hjem til et varmt og behagelig hjem. 

 

“ Med Mill WiFi-integrerte ovner kan du enkelt senke strømforbruket uten at det går utover komforten. ”

 

Feriemodus

Aktiver feriemodus for å redusere strømregningen mens du er borte. Appen vil automatisk øke temperaturen før du kommer hjem. Du kan styre alle boligene dine med samme bruker. Sett opp temperaturen før du reiser på fjellet og kom frem til ferdig oppvarmet hytte. Den nye statistikkfunksjonen for strømforbruk lar deg følge oppvarmingsmønsteret ditt over tid, og gir deg full kontroll over forbruket ditt. Velg mellom våre elegante panelovner i stål eller glass. Eller gå for en mer fleksibel løsning med Mill Gentle Air WiFi oljefylt radiator eller Mill WiFi gulvovn – begge er flyttbare og kommer i flere watt størrelser.


Gjør dine gamle ovner smarte med en smart socket

Hvis du ikke vil bytte ut varmeovnen din, kan du fortsatt kontrollere den med Mill-appen ved å bruke Mill WiFi Socket. Denne smarte kontakten gjør gamle og “dumme” ovner smarte. Den skiller seg fra andre WiFi-kontakter i den forstand at den har en integrert temperatursensor. Dette betyr at du kan kontrollere temperaturen med Mill-appen, og ikke bare slå ovnen på / av som andre smarte stikkontakter gjør. Mill WiFi Socket kan brukes på alle typer ovner, ikke bare Mill. Denne smarte enheten er et svært bærekraftig valg, siden den hjelper deg med å redusere strømforbruket, og samtidig forlenger produktets levetid.

WIFISOCKET3_styling_beige_with_ Steel_ean

 

Norges mest populære varmestyringsapp

Den svært intuitive og brukervennlige Mill-appen er den mest brukte og best likte varmestyringsappen, basert på kunde-rangering i Google Play og App Store. Selv om det er andre smarte varemerker der ute, jobber vi hardt for å sikre at vi tilbyr den smarteste og mest brukervennlige løsningen. Vi investerer mye av vår tid og ressurser i å kontinuerlig utvikle appen for å møte brukernes behov. Den siste oppgraderingen vår var faktisk et resultat av alle de verdifulle tilbakemeldingene vi mottar fra våre engasjerte brukere hver eneste dag. Vi håper du liker den!

Integrasjoner

tillegg til en åpen API har Mill-appen også en integrasjon med Tibber , strømselskapet som sikrer deg den smarteste strømavtalen. Som Tibber-kunde får du tilgang til en app som gir deg full oversikt over strømforbruket i hjemmet, samt analyser og funksjoner som kan hjelpe deg med å redusere både forbruk og strømregningen.

Du kan bruke Tibber-appen til å kontrollere Mill-enhetene dine på samme måte som i Mill-appen, men du vil også få tilgang til funksjonen «smart varmestyring» som kan styre oppvarmingen din etter strømprisen. Det vil si at den vil styre Mill-enhetene til å varme opp mest mulig når strømprisen er lavest – uten at det går utover komfort.

*Sintef Enegiforskning AS