Hva vet du om luften du puster inn hver dag?

Luften du puster inn hver dag er viktig for helsen din. Det er ikke bare luften utendørs som kan være skadelig, luften inne er ofte verre enn vi er klar over. Det er en rekke grunner til dette; tørr luft om vinteren grunnet vedfyring, ”lufttette” moderne hus som mangler naturlig ventilasjon og hverdagslige aktiviteter som matlaging, tørking av klær innendørs og dusjing.

Et dårlig inneklima kan gi tretthet, hodepine og allergi, men også mer alvorlig sykdom. Heldigvis kan du med enkle grep oppnå en sunn luftkvalitet. Men først må du vite hva som bør forbedres med inneklimaet ditt.

Mill Sense måler luftkvaliteten i hjemmet ditt, slik at du kan sikre et sunt inneklima for deg og din familie. Denne smarte innendørs luftkvalitetssensoren måler fuktighet, TVOC (giftstoffer og kjemikalier som slippes ut fra hverdagslige gjenstander), temperatur (kan kobles til Mill WiFi-varmeovner for mer presis temperaturkontroll) og eCO2.

Med den brukervennlige Mill-appen kan du enkelt sjekke luftkvaliteten i hjemmet ditt uansett hvor du er. Bruk statistikkfunksjonen til å spore inneklimaet ditt over tid.

Mill Sense skiller seg fra andre luftkvalitetssensorer med trådløs drift, integrert WiFi-funksjon og oppladbart batteri. I tillegg har den en prisvinnende, elegant design som glir sømløst inn i ethvert moderne hjem. Heng den på veggen med den medfølgende magnetbraketten, eller legg den på en flat overflate. Mill Sense ble kåret til vinneren av de prestisjetunge internasjonale designprisene Red Dot og IF Design i 2021.

Luftkvaliteten varierer fra ett rom til et annet. Overvåk hvert rom for å oppnå et optimalt inneklima. Mill Sense tilbys i trepakning til en bedre pris.

Barnerom

I tillegg til rommene vi bruker mesteparten av tiden vår som stue og kjøkken, er mange av oss spesielt opptatt av temperaturen og luftkvaliteten i barne- og babyrommet. Den ideelle sovetemperaturen er mellom 17 og 19 grader og med Mill Sense plassert i rommet kan du til enhver tid overvåke temperaturen på mobiltelefonen. På denne måten slipper du å måtte gå inn på babyens rom hver gang du vil sjekke temperaturen. Før den nyfødte ankommer, er det ikke uvanlig å male babyrommet. Plasser Mill Sense i rommet for å måle nivået av giftstoffer som slippes ut fra malingen for å vite når det er trygt å begynne å bruke rommet.

Kjæledyr

Disse elskelige familiemedlemmene bringer med seg smuss og bakterier utenfra, noe som påvirker inneklimaet. Denne faktoren, i tillegg til røyting av hår, gjør det viktig å rengjøre huset oftere for å sikre en sunn luftkvalitet i hjemmet ditt.

Peis

Disse elskelige familiemedlemmene bringer med seg smuss og bakterier utenfra, noe som påvirker inneklimaet. Denne faktoren, i tillegg til røyting av hår, gjør det viktig å rengjøre huset oftere for å sikre en sunn luftkvalitet i hjemmet ditt.

Luftfuktighet

For høye fuktighetsnivåer kan forårsake muggvekst som er skadelig for helsen din, da det kan forårsake astma og allergi. Det er derfor avgjørende med god ventilasjon, spesielt under dusjing, tørking av klær og matlaging.

Prisvinnende design. Mill Sense ble kåret til vinner av IF and Red Dot Design Awards 2021.

Tips om hvordan du oppnår et sunt inneklima

  • Åpne vinduer flere ganger daglig
  • Ikke tørk klærne inne og ventiler grundig etter en dusj
  • Ha en jevn temperatur i alle rom
  • Bruk helsemerkede vaskemidler
  • Rengjør ofte og ha storrengjøring en gang i året
  • Unngå røyking innendørs
  • Få vannskader reparert umiddelbart
  • Regelmessig vedlikehold av ventilasjonsanlegg